Miso hatcho sója - 400g.

Kód: 463007
161 Kč 40,25 Kč / 100 g
Skladem

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso

Detailní informace

Detailní popis produktu

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji. Vychutnejte si intenzivní, uzenou až zemitou chuť.

Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů .

Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby.

Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů . Vhodné pro vegany a vegetariány.

Složení: celé sójové boby, voda, mořská sůl, pražená ječmenná mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Návod k přípravě: Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Lze smíchat půl napůl i s jiným druhem miso past.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 875 kJ / 209 kcal
Tuky: 6,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 11,1 g
z toho cukry: 0,6 g
Bílkoviny: 22,4 g
Sůl: 12,3 g

 

Alergeny: Sója, ječmen.

Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.

Výrobce: MUSO

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravé potraviny
Hmotnost: 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: