Miso hatcho sója - 400g.
Kód: 463007Související produkty
Detailní popis produktu
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji. Vychutnejte si intenzivní, uzenou až zemitou chuť.
Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů .
Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby.
Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů . Vhodné pro vegany a vegetariány.
Složení: celé sójové boby, voda, mořská sůl, pražená ječmenná mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Návod k přípravě: Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Lze smíchat půl napůl i s jiným druhem miso past.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 875 kJ / 209 kcal | |
---|---|
Tuky: | 6,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Sacharidy: | 11,1 g |
z toho cukry: | 0,6 g |
Bílkoviny: | 22,4 g |
Sůl: | 12,3 g |
Alergeny: Sója, ječmen.
Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Výrobce: MUSO
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravé potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.